Jegyáraink


Jegyárak:

ELŐVÉTEL 2015. június 30-ig

Early bird 1000 db 4 napos bérlet

 

4.999 Ft

Négynapos bérlet

 

5.999 Ft

4 napos VIP bérlet

 

16.900 Ft

Napijegy - csütörtök

 

3.000 Ft

Napijegy - péntek

 

4.000 Ft

Napijegy - szombat

 

4.000 Ft

Napijegy - vasárnap

 

4.000 Ft

Érvényes jeggyel a kemping használata Ingyenes!

 

 

HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS

Négynapos bérlet

2015.07.01-től

7.999 Ft

Napijegy - csütörtök

2015.07.02. 23:00-ig

4.000 Ft

Napijegy - péntek

2015.07.03. 23:00-ig

5.000 Ft

Napijegy - szombat

2015.07.04. 23:00-ig

5.000 Ft

Napijegy - vasárnap

2015.07.05. 23:00-ig

5.000 Ft

 

ELŐVÉTEL ÉS ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

A 2015-ös Pannónia Fesztiválra szóló belépöket a TICKETPRO Hungary Kft. jegyirodáiban vagy weboldalán lehet megvásárolni.
Az elövétel során kapott jegyszelvényeket – azok ellenörzését követöen – a Pannónia Fesztivál helyszínén minden esetben karszalagra váltjuk, így az elövételes jegy önmagában nem jogosít fel a fesztivál területére történö belépésre. Kérünk, hogy jegyedet minden esetben a Pannónia Fesztivál hivatalos csatornáin (honlap, facebook) közzétett információk alapján, a Pannónia Fesztivál kizárólagos jegyértékesítö partnerénél, a TICKETPRO Hungary Kft. irodáiban, vagy a helyszínen szerezd be!

UTALVÁNY, KÁRTYÁS FIZETÉS

Az OTP, valamint az MKB Széchenyi Pihenökártya online felületén is lehetöség van arra, hogy az elövételi idöszakban SZÉP Kártyával vásárold meg a Pannónia Fesztiválra szóló belépödet.
A kártyakibocsátó bank szerint kiválasztott felületen a „vendéglátás”, illetve a „szabadidö” alszámlákon keresztül, a „Foglalófizetés” funkció segítségével indíthatod a tranzakciót.
Kérünk, hogy az „Összeg” mezöben mindig az általad kiválasztott jegy vagy bérlet értékének és együttes darabszámának megfelelö, teljes összeget tüntesd fel. A SZÉP Kártyával történö, online fizetés esetére az elövételes árak vonatkoznak, kérünk, minden esetben ezeket vedd figyelembe. A „Megjegyzés” rovatban kérünk, tüntesd fel, hogy pontosan milyen jegyet vagy bérletet, és abból hány db-ot szeretnél vásárolni.
Sikeres tranzakció esetén az arról szóló bizonylatot nyomtasd ki, és hozd magaddal a Pannónia Fesztiválra! Ezt a dokumentumot a Pannónia Fesztivál helyszíni, SZÉP kártyás fizetésre kijelölt jegypénztáránál személyi igazolványoddal vagy más, személyazonosságot igazoló hivatalos okmányoddal együtt mutasd fel munkatárasainknak, akik az igazoltan sikeres tranzakciónak megfelelöen kiadják részedre a Pannónia Fesztivál-karszalagot vagy karszalagokat.
Kérünk, vedd figyelembe, hogy a karszalagokat kizárólag abban az esetben adjuk át, ha a vásárolni kívánt jegy vagy bérlet értékével megegyezö teljes összeg átutalásra került.
Kérünk, a tranzakció elindítása elött figyelmesen olvasd el az OTP és az MKB SZÉP Kártya felhasználási tájékoztatóját, illetve csak abban az esetben véglegesítsd a tranzakciót, ha biztosan meg szeretnéd vásárolni a Pannónia Fesztivál belépöt vagy belépöket, mert az átutalást követöen sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a belépö árát.
SZÉP Kártyával történö fizetés a Pannónia Fesztivál helyszínén, annak ideje alatt is lehetséges lesz a helyszínen arra kijelölt jegypénztáraknál. Ha kérdésed van, keress minket bátran az info[kukac]pannoniafesztival[pont]hu e-mail címen.

A JEGYEKKEL, KARSZALAGOKKAL KAPCSOLATOS TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A Pannónia Fesztivál területére való belépéshez szövetalapú karszalagok kerülnek kibocsátásra, amelyek rendeltetésszerű használat mellett alkalmasak arra, hogy a Pannónia Fesztivál teljes idejére szóló bulizást sérülés nélkül átvészeljék. Kérjük, vedd figyelembe, hogy sérült karszalagot még meglévö jegy, nyugta, számla ellenében sem tudunk cserélni!
A Pannónia Fesztiválra szóló bérletet vagy jegyet a helyszínen kizárólag az adott belépö érvényességi idején belül tudod megvásárolni. Vagyis ha például csak a szombati programon szeretnél részt venni, a napijegyet kizárólag aznap tudod megvásárolni. (Az elövételes jegyvásárlás során a Ticketpro Kft. irodáiban természetesen bármelyik bérletet vagy jegyet megvásárolhatod.)
A jegyvásárlással – bármilyen belépövel érkezel (beleértve a tisztelet- és sajtójegyet is) – elfogadod a PANNÓNIA FESZTIVÁL HÁZIREND valamennyi pontját.

2015. Pannónia Fesztivál© minden jog fenntartva!